De R is weer in de maand!

Ziekmelden

Rollen de eerste ziekmeldingen alweer binnen? Een griep(je) hebben we zo te pakken. Hoe zorgt u ervoor dat de dienst voor die dag ingevuld wordt? Moet u hiervoor eindeloos bellen of mailen met medewerkers om toch het werk gedaan te krijgen? Of zijn het altijd dezelfde medewerkers die voor de extra diensten opdraaien?

Roosterveiling

Seat63 biedt de mogelijkheid om een roosterdienst via een veiling onder de medewerkers aan te bieden. U kunt per dienst aangeven welke medewerkers benadert worden via een aparte mededeling. Het systeem biedt u inzicht in de afstand waarop de medewerker woont van de locatie, de contractvorm en de ervaring van de medewerker.

De medewerkers krijgen een mail en een melding op hun scherm dat er een dienst beschikbaar is. Zij kunnen de vrijgekomen dienst claimen. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. In de begeleidende mail kunt u aangeven wat er van de medewerker verwacht wordt en u bepaalt zelf de veilingtijd waarbinnen gereageerd moet zijn. De medewerkers en u krijgen een melding dat de veiling gelukt is (ook als het niet gelukt is. De veiling kan eventueel opnieuw aangeboden worden).

Bespaar tijd en geld

De dienstovername is uiteraard ook terug te vinden in het overzicht op Seat63 voor de back office. Dit bespaart uw bedrijf veel tijd en geld. Het is ook mogelijk om per locatie bij voorbaat aan te geven of er onderling geruild mag worden.

Mocht er een reguliere dienst niet nageleefd worden volgens het rooster dan krijgt de back office een alert zodat er adequaat op gereageerd kan worden. Zo heeft u altijd controle over de bezetting zonder verlies van kwaliteit van uw diensten.

Meer voordelen van Seat63 zijn terug te vinden op de seat63.com Vraag informatie aan bij Robert van de Woude robert@seat63.com en begin morgen al.