Hectas Facility Services zet in op klantbeleving

Klantbeleving als tool voor betere inzetbaarheid medewerkers

Hectas Facility Services zet in op de klantbeleving en maakt gebruik van onze Klant Belevingsonderzoek software. Samen hebben we de KBO zuil ontwikkeld. Ramon van de Laar van Hectas F.S. Zuid demonstreert hier de zuil die vanaf nu ingezet wordt bij hun opdrachtgever.

Seat63 ondersteunt schoonmaakbedrijven met het behalen van hun strategische doelstellingen. De KBO zuil is een onderdeel van het Workforce Platform die wij hebben ontwikkelend voor de schoonmaakbranche en Facilitaire Dienstverlening. Seat63 is continu bezig met het verder door ontwikkelen van software waarmee de onderlinge communicatie verbeterd en afspraken met medewerkers geborgd worden. Het platform geeft managers overzicht en zorgt voor een betere inzetbaarheid van medewerkers.

Meer informatie over wat Seat63 uw bedrijf te bieden heeft is te lezen op www.seat63.com Onze software is geschikt voor kleine en grotere bedrijven in de Facilitaire Dienstverlening. Vraag Robert van der Woude naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

http://https://youtu.be/yZcQUQkC_Ks