De manager app

De manager applicatie is gemaakt voor het werken op een tablet. De hoeveelheid aan informatie is niet geschikt voor het kleinere scherm van een mobieltje. Onderverdeling in: Locatie, mijn team en werkgever.

Tablet omgeving Objectleiders

Door het inzicht dat u met Seat63 krijgt, krijgt u meer grip op de loonkosten en bent u in staat om de voorcalculatie te controleren en indien nodig bij te stellen. Met de optionele realtime alert bij het niet naleven van de planning, bent u direct geïnformeerd wanneer een medewerker niet op tijd is voor een afgesproken dienst. U kunt proactief contact opnemen met de medewerker en eventueel een alternatief organiseren.

Zodra de medewerker incheckt wordt de relevante locatie informatie getoond. Deze informatie is door de objectleider zelf te onderhouden en kan realtime aangepast worden.

De historische rapportage geeft inzicht in de naleving van de planning en het digitale logboek en planning op object en medewerker niveau. Op organisatie niveau kunt u alle medewerkers in één keer bereiken en informeren over bedrijfsnieuws en bijvoorbeeld de huisregels. De objectleider kan zijn/haar team eenvoudig monitoren, aansturen, informeren en begeleiden.