Seat63 rendement in de praktijk

seats school

Seat63 geeft inzicht in de werkzaamheden van de medewerkers waarvan u niet altijd op de hoogte bent. Maar uw bedrijf is wel verantwoordelijk voor de arbeidsomstandigheden. Een voorbeeld uit de praktijk, waarom het werken met Seat63 arbeidsconflicten kan voorkomen.

De medewerkers ‘checken in’ aan het begin van hun dienst via de Seat63 app met hun smartphone. De gewerkte uren zijn realtime te bekijken in de management  app, een tablet app ontwikkeld voor de objectleiders en leidinggevenden. Uit de praktijk is gebleken dat die informatie best af kan wijken van de planning en het beleid van uw organisatie.

Arbeidsconflict voorkomen

Een medewerker was ingeroosterd van 4 tot 6 maar bleek aan de hand van de rapportage vaak ’s nachts aan het werk te zijn. De werkgever was hier niet van op de hoogte maar draagt wel de verantwoordelijkheid over zijn medewerker. De medewerker begon vaak met werken om 23:00 tot 1:00. ’s Nachts werken vraagt om andere wet en regelgeving, hoe zit het met veiligheidsrisico’s; wat gebeurt er in geval van een calamiteit? De bewaking heeft zijn ronde dan al gemaakt met alle gevolgen van dien. Ook zou de medewerker kunnen zeggen dat hij/zij vaak ’s nachts moest werken zonder daarvoor uitbetaald te krijgen.

De betreffende medewerker had de zorg over kinderen waardoor ’s nachts werken beter uitkwam. De werkgever en werknemer hebben in overleg het rooster zo aangepast dat de uren voor beide partijen nu beter werkbaar zijn, waardoor een conflict voorkomen is.

Digitalisering in schoonmaakbranche, wacht niet af

De digitalisering in de schoonmaakbranche is in volle gang en Seat63 kan uw bedrijf helpen om de eerste stappen te zetten in deze ontwikkeling. Wacht niet tot de concurrentie u voorbij is, informeer naar de mogelijkheden bij Robert@seat63.com Er is geen grote investering nodig en er kan binnen een week gestart worden met een pilot om daarna verder uit te rollen binnen uw organisatie. Robert ondersteunt en begeleidt de migratie.
Hoe werkt het systeem van Seat63>>