Bedrijven in de schoonmaak

Seat63 is er voor alle schoonmaakbedrijven die willen inzetten op overzicht en schaalbaarheid; of je nu met tien of honderden mensen werkt..

Directie

Alles centraal

Regel je administratie vanaf één plek. Krijg grip op planning, urenregistratie, HRM, bestellingen en verkoopkansen. Dankzij realtime rapportages weet je altijd of je medewerkers op de juiste plek zijn en met historische rapportages blik je makkelijk terug op prestaties uit het verleden. 

Manager

Makkelijk aansturen

Houd altijd en overal overzicht over wat er bij de klant gebeurt. Seat63 helpt je bij jouw rol als spil tussen klant en medewerker. Via de app communiceer je makkelijk met alle partijen, doe je kwaliteitscontroles en houd je planningen bij. Met realtime en historische rapportages heb je de prestaties binnen handbereik.

Medewerker

Overzicht vanuit de app

Voer je werk makkelijker uit dankzij een overzichtelijke app. Klok eenvoudig in en uit met je geolocatie, bekijk je planning, houd een logboek bij en vraag locatieinformatie op voor je aan nieuwe werkzaamheden begint. Zie je ergens kansen voor extra werkzaamheden? Ook die registreer je makkelijk in de app.

Klant

Een directe link

Alle schoonmaakadminstratie geregeld vanuit een centraal punt. Bekijk het logboek, vraag extra werk aan of geef complimenten en klachten door. Maak de communicatie met schoonmakers op de werkvloer eenvoudig en transparant. 

Maak een afspraak

We helpen graag verder.

Nieuwsgierig wat Seat63 kan betekenen voor jouw (schoonmaak)bedrijf? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Vrijblijvend advies
  • Gratis demo
  • Vragen over implementatie

Geen titel