We Make it Lean, you make it Clean!

Seat63Je kunt wél overal tegelijk zijn.

Met Seat63 geven we het management en de communicatie in de schoonmaak-dienstverlening een boost! Onze onderscheidende software ondersteunt, verbetert en borgt de communicatie, geeft het management meer overzicht en inzicht en creëert meer onderlinge betrokkenheid en erkenning van de schoonmakers.

De juiste informatie hoort op de juiste plek. Logisch. Seat63 verkleint de afstand tussen management, klanten en schoonmakers; Niet door méér communicatie, maar directere en relevante communicatie. Ook geen ingewikkelde schermen of knoppen, maar dat wat nodig is op het juiste moment. Kort en bondig. Alle gebruikers optimaal ondersteunen en niet belasten. Dat betekent meer tijd voor echt contact en daadwerkelijk klantgericht werken.

Met Seat63 bespaart u op administratie en toezicht, worden fouten voorkomen door gesloten digitale processen en voorkomt u bel uren en verloren uren.. Door de verbinding te leggen creëren we waarde door meer betrokkenheid, het vaker benutten van commerciële kansen en een hogere klanttevredenheid.

We Make it Lean, you make it Clean! Dat is de basis van Seat63 en onze visie voor de toekomst.