Aanwezigheids registratie App

Onze aanwezigheidsregistratie app biedt een eenvoudige en efficiënte manier om aanwezigheid te registreren en te beheren, ideaal voor zowel kleine als grote organisaties. Doordat wij werken met in- en uitchecken op basis van de daadwerkelijke locatie van het personeel (via GPS) is de App en software meer dan een eenvoudig urenregistratie systeem. Het is een aanwezigheidsregistratie zodat daadwerkelijk kan worden vastgesteld dat de medewerker op locatie was.

Onze geavanceerde app om aanwezigheid te registreren vermijd hiermee discussies over fysieke aanwezigheid, urenbriefjes, taalbarrières en biedt flinke administratieve besparingen.

Met onze aanwezigheidsregistratie app heb je in Friesland en daarbuiten geen gedoe meer achteraf over urenbriefjes. Vervang traditionele methoden door real-time registratie, minimaliseer fouten en verbeter de nauwkeurigheid van urenregistratie. Deze app biedt niet alleen een gestroomlijnde administratie maar is ook perfect schaalbaar voor zowel kleine schoonmaakbedrijven en bouwbedrijven als grote aannemers in Friesland.

Hoe de aanwezigheidsregistratie app software werkt

Voor schoonmaakbedrijven en bouwbedrijven met verspreid personeel op diverse projectlocaties biedt onze aanwezigheidsregistratie app real-time klokken, waardoor je de fysieke aanwezigheid van je team op verschillende locaties nauwkeurig kunt volgen.

Samenwerken met ZZP’ers wordt eenvoudiger dan ooit. De app vereenvoudigt de urenregistratie, genereert automatisch voorstelfacturen en vermindert administratieve lasten voor zowel het bouw of schoonmaakbedrijf als de ZZP’ers.

De gebruiksvriendelijke aanwezigheidsregistratie app waarmee schoonmakers eenvoudig uren kunnnen registreren, een DKS kunnen lopen en nog veel meer!
De gebruiksvriendelijke app waarmee personeel in de bouw en schoonmakers eenvoudig uren kunnnen registreren, materiaal kunnen bestellen en nog veel meer!

Of je nu één persoon of meerdere mensen op een project hebt, onze aanwezigheidsregistratie app is ideaal voor langdurige projecten, waar berichten en overzicht cruciaal zijn om discussies te voorkomen. Al helemaal bij wisselend personeel of wanneer personeel onder verschillende aansturingen werkt.

App om aanwezigheid te registreren

Optimaliseer uw bedrijfsefficiëntie met onze Aanwezigheidsregistratie App. Met gebruiksvriendelijke functies zoals real-time tracking, automatische rapportage en eenvoudige integratie, vereenvoudigt onze app het beheer van werknemersaanwezigheid. Verhoog productiviteit, verminder administratieve lasten en verbeter de nauwkeurigheid van uw personeelsregistratie.

Met persoonlijke begeleiding voor implementatie in Friesland zorgen wij ervoor dat je de maximale voordelen uit onze app haalt. Ontdek hoe deze app de bouw- en afbouwsector in Friesland transformeert door efficiëntie, nauwkeurigheid en samenwerking. Kies voor de toekomst van projectbeheer met de software van Seat63. De app is onder andere ontwikkeld door HEB It en BWH ontwerpers.

Kenmerken van Onze App en software

  • In- en uitklokken op basis van GPS
  • Informatie aanwezigheid app realtime beschikbaar in dashboard
  • Gebruiksvriendelijke interface voor personeel
  • Tijdsbesparend
  • Uitgebreide rapportagemogelijkheden
  • Persoonlijke begeleiding

Naast deze specifieke functie biedt onze software nog veel meer functionaliteiten.

Niewsgierig? Bel Robert direct op 06 253 157 34, mail ons op info@seat63.com of vraag hieronder de gratis demo aan. Graach oant sjen!

We zijn gespecialiseerd in de schoonmaak- en bouwbranche. Meer weten?

Maak een afspraak

We helpen graag verder

Nieuwsgierig wat Seat63 kan betekenen voor jouw bedrijf? Bel Robert op 06 253 157 34 of laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Vrijblijvend advies
  • Gratis demo
  • Vragen over implementatie

Geen titel