Aanwezigheids registratie App

Onze aanwezigheidsregistratie app biedt een eenvoudige en efficiënte manier om aanwezigheid te registreren en te beheren, ideaal voor zowel kleine als grote organisaties. Doordat wij werken met in- en uitchecken op basis van de daadwerkelijke locatie van het personeel (via GPS) is de App en software meer dan een eenvoudig urenregistratie systeem. Het is een aanwezigheidsregistratie zodat daadwerkelijk kan worden vastgesteld dat de medewerker op locatie was.

Onze geavanceerde app om aanwezigheid te registreren vermijd hiermee discussies over fysieke aanwezigheid, urenbriefjes, taalbarrières en biedt flinke administratieve besparingen.

Met onze aanwezigheidsregistratie app heb je geen gedoe meer achteraf over urenbriefjes. Vervang traditionele methoden door real-time registratie, minimaliseer fouten en verbeter de nauwkeurigheid van urenregistratie. Deze app biedt niet alleen een gestroomlijnde administratie maar is ook perfect schaalbaar voor zowel kleine schoonmaakbedrijven en bouwbedrijven als grote aannemers.

Hoe de aanwezigheidsregistratie app software werkt

Voor schoonmaakbedrijven en bouwbedrijven met verspreid personeel op diverse projectlocaties biedt onze aanwezigheidsregistratie app real-time klokken, waardoor je de fysieke aanwezigheid van je team op verschillende locaties nauwkeurig kunt volgen.

Samenwerken met ZZP’ers wordt eenvoudiger dan ooit. De app vereenvoudigt de urenregistratie, genereert automatisch voorstelfacturen en vermindert administratieve lasten voor zowel het bouw of schoonmaakbedrijf als de ZZP’ers.

De gebruiksvriendelijke aanwezigheidsregistratie app waarmee schoonmakers eenvoudig uren kunnnen registreren, een DKS kunnen lopen en nog veel meer!
De gebruiksvriendelijke app waarmee personeel in de bouw en schoonmakers eenvoudig uren kunnnen registreren, materiaal kunnen bestellen en nog veel meer!

Of je nu één persoon of meerdere mensen op een project hebt, onze aanwezigheidsregistratie app is ideaal voor langdurige projecten, waar berichten en overzicht cruciaal zijn om discussies te voorkomen. Al helemaal bij wisselend personeel of wanneer personeel onder verschillende aansturingen werkt.

Ontdek wat Seat63 voor jou kan betekenen, we helpen je graag verder!

App om aanwezigheid te registreren

Optimaliseer uw bedrijfsefficiëntie met onze Aanwezigheidsregistratie App. Met gebruiksvriendelijke functies zoals real-time aanwezigheid, automatische rapportage en eenvoudige integratie, vereenvoudigt onze app het beheer van werknemersaanwezigheid. Verhoog productiviteit, verminder administratieve lasten en verbeter de nauwkeurigheid van uw personeelsregistratie.

Met persoonlijke begeleiding voor implementatie zorgen wij ervoor dat je de maximale voordelen uit onze app haalt. Ontdek hoe deze app de bouw- en afbouwsector transformeert door efficiëntie, nauwkeurigheid en samenwerking. Kies voor de toekomst van projectbeheer met de software van Seat63. De app is onder andere ontwikkeld door HEB It en BWH ontwerpers.

Aanwezigheidsregistratie App

Kenmerken van Onze App en software

 • In- en uitklokken op basis van GPS
 • Informatie aanwezigheid app realtime beschikbaar in dashboard
 • Gebruiksvriendelijke interface voor personeel
 • Tijdsbesparend
 • Uitgebreide rapportagemogelijkheden
 • Persoonlijke begeleiding

Naast deze specifieke functie biedt onze software nog veel meer functionaliteiten.

We zijn gespecialiseerd in de schoonmaak- en bouwbranche. Meer weten?

Veelgestelde vragen

 1. Wat zijn de belangrijkste functies van de aanwezigheids app van Seat63?
  De app biedt functies zoals in- en uitklokken op basis van GPS, realtime dashboardinformatie, een gebruiksvriendelijke interface, tijdsbesparende rapportagefuncties, en persoonlijke begeleiding voor implementatie.
 2. Hoe kan de aanwezigheids app van Seat63 helpen bij het verminderen van administratieve lasten?
  Door het gebruik van realtime in- en uitchecken en automatische rapportage vereenvoudigt de app het beheer van werknemersaanwezigheid, vermindert het de noodzaak voor handmatige urenbriefjes, en verbetert het de nauwkeurigheid van personeelsregistratie.
 3. Is de aanwezigheids app van Seat63 geschikt voor mijn branche?
  De app is specifiek ontworpen voor de schoonmaak- en bouwbranche, met functionaliteiten die samenwerking met ZZP’ers vergemakkelijken en efficiënt projectbeheer ondersteunen.
 4. Wat maakt de aanwezigheids app van Seat63 anders dan andere urenregistratie systemen?
  Naast basis urenregistratie biedt de app locatiegebaseerd in- en uitklokken via GPS, waardoor de daadwerkelijke aanwezigheid van medewerkers op locatie verifieerbaar wordt, wat discussies over aanwezigheid vermindert.
 5. Hoe kan ik beginnen met het gebruik van de aanwezigheids app van Seat63?
  Geïnteresseerden kunnen direct contact opnemen via telefoon op 06 253 157 34 of e-mail voor een vrijblijvend advies, een gratis demo, of met vragen over implementatie.

Maak een afspraak

We helpen graag verder

Nieuwsgierig wat Seat63 kan betekenen voor jouw bedrijf? Bel Robert op 06 253 157 34 of laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

 • Vrijblijvend advies
 • Gratis demo
 • Vragen over implementatie