Bedrijven in de bouw en schoonmaak

Of je nu een klein bedrijf bent, of een grote speler met honderden werknemers, Seat63 is ideaal voor bedrijven van elke omvang. De basis van onze software is aanwezigheidsregistratie voor medewerkers op locatie maar het biedt veel meer en is flexibel genoeg om zich aan te passen aan de diverse projecten. Zowel met eigen personeel of ZZP’ers, op urenbasis of op offertebasis.

Het Seat63 Platform bestaat uit vier mogelijke applicaties die naadloos met elkaar samenwerken en elke rol ondersteunt in zijn werkzaamheden; de directie, de manager, de medewerker en de klant.

Directie

Alles centraal

Regel je administratie vanaf één plek. Krijg grip op aanwezigheid en uren van medewerkers, planning, HRM, bestellingen en verkoopkansen. Dankzij real-time rapportages weet je altijd of je medewerkers op de juiste plek zijn en met historische rapportages blik je makkelijk terug op prestaties uit het verleden. 

Manager

Makkelijk aansturen

Houd altijd en overal overzicht over wat er bij de klant gebeurt. Seat63 helpt je bij jouw rol als spil tussen klant en medewerker. Via de app communiceer je makkelijk met alle partijen, doe je kwaliteitscontroles en houd je planningen bij. Met real-time en historische rapportages heb je de prestaties binnen handbereik.

Medewerker

Overzicht vanuit de app

Voer je werk makkelijker uit dankzij een overzichtelijke app. Klok eenvoudig in en uit met je geolocatie, bekijk je planning, houd een logboek bij en vraag locatieinformatie op voor je aan nieuwe werkzaamheden begint. Zie je ergens kansen voor extra werkzaamheden? Ook die registreer je makkelijk in de app.

Klant

Een directe link

Alle adminstratie geregeld vanuit een centraal punt. Bekijk het logboek, vraag extra werk aan of geef complimenten en klachten door. Maak de communicatie met medewerkers op de werkvloer eenvoudig en transparant. 

We zijn gespecialiseerd in de schoonmaak- en bouwbranche. Meer weten?
Er zijn veel pakketten in de markt. Wij maakten een eerlijke analyse die kan helpen bij uw keuze.

Maak een afspraak

We helpen graag verder

Nieuwsgierig wat Seat63 kan betekenen voor jouw bedrijf? Bel Robert op 06 253 157 34 of laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Vrijblijvend advies
  • Gratis demo
  • Vragen over implementatie