Medewerker App

In de App laat de medewerker eenvoudig zien dat hij aanwezig is en hoeveel tijd er nodig was om zijn werk goed te kunnen doen. Dankzij de transparante app komt er meer waardering van opdrachtgevers en wordt voorkomen dat er te veel uren worden ingezet om een klus te klaren. Is er de mogelijkheid om aanvullende diensten te verkopen aan de opdrachtgever? Dan geeft de medewerker dat eenvoudig aan in de app.

Aanwezigheid registreren

De overtreffende trap van urenregistratie

Doordat wij werken met in- en uitchecken op basis van de daadwerkelijke locatie van het personeel (via GPS) is de App meer dan een eenvoudig urenregistratie systeem. Het is een aanwezigheidsregistratie zodat daadwerkelijk kan worden vastgesteld dat de medewerker op locatie was.

Onze geavanceerde app voorkomt hiermee discussies over aanwezigheid, urenbriefjes, taalbarrières en biedt flinke administratieve besparingen.

Gebruiksvriendelijk

Direct van start

De uiterst gebruiksvriendelijke app is speciaal ontwikkeld met de schoonmaker en personeel in de bouw in gedachten, zodat iedereen direct aan de slag kan met de basisfuncties. Geen training of cursus vereist!

De veelzijdige App voor personeel waarmee ze o.a. kunnen in- en uitchecken via GPS, materiaal kunnen bestellen voor in de schoonmaakkast en een DKS kwaliteitscontrole kunnen inzien van de locatie.
De App voor medewerkers waarmee ze o.a. kunnen in- en uitchecken via GPS, materiaal kunnen bestellen voor in de schoonmaakkast en een DKS kwaliteitscontrole kunnen inzien van de locatie.

Veelzijdige App

Overzichtelijk ingedeeld

Persoonlijk

In het persoonlijke deel kun je je profiel bekijken en bewerken, je planning bekijken, extra diensten die via de roosterveiling aangeboden worden claimen en toegewezen taken afhandelen. Ook kun je  persoonlijke berichten van en naar de werkgever lezen en sturen.

Werkgever

In het werkgever menu vind je alle informatie over de werkgever. Denk hierbij aan de algemene gegevens van het bedrijf, nieuws artikelen of de huisregels van de werkgever. Hiermee zijn medewerkers altijd up-to-date met de info vanuit de werkgever.

Locatie

Het locatie menu is afgestemd op je huidige locatie. Hier vindt je algemene informatie zoals adres en contactpersoon, het logboek, kun je materiaal bestellen bij de back office, het laatste DKS rapport inzien, locatie berichten lezen en eventuele kansen voor de extra klussen melden.

De medewerker kan zelf zien wat de planning is voor de komende weken. Door middel van een roosterveiling kan de medewerker een extra dienst draaien. Een extra dienst kan vrijkomen door ziekte of afwezigheid van een collega of een adhoc klus. De aangeboden dienst verschijnt in de app, na verkrijgen van de dienst wordt dit opgenomen in het rooster van de medewerker.

Doordat medewerkers gebruik maken van de app is het niet meer nodig om urenbriefjes over te typen en het aantal diensten dat door u gecontroleerd moet worden neemt direct met minimaal 80% af. Niet gewerkte uren heeft u direct inzichtelijk en u kunt zelf bepalen hoe u hier mee omgaat.

De voordelen

van de medewerker App van Seat63

  • Uiterst gebruiksvriendelijk
  • In- en uitchecken op basis van GPS locatie
  • Geen andere devices/ apparaten nodig dan mobiele telefoon
  • In- en uitchecken op locaties en projecten
  • Ingebouwd communicatiekanaal met werkgever
  • Extra functies als kwaliteitscontroles, logboek en materiaal bestellen