Uitgebreide functies

Seat63 beschikt over alle functionaliteiten die je nodig hebt om volledig overzicht te houden over jouw schoonmaakbedrijf. Van planning tot registratie, van bestelling tot rapportage.

Urenregistratie

Medewerkers regelen hun uren- en aanwezigheidsregistratie in één keer door met hun geolocatie in te checken bij de klant.

Roosterveiling

Als er een medewerker uitvalt, kunnen zijn geplande diensten via roosterveiling worden aangeboden aan geschikte andere medewerkers.

Planning

Voer je planning in via Seat63 of importeer hem uit je eigen backofficesysteem. De planning is vervolgens voor iedereen inzichtelijk in de app.

Bestellingen

Laat medewerkers extra materiaal bestellen voor de schoonmaakkast van de locatie waar ze aan het werk zijn en werk eigen voorraad automatisch bij.

Rapportage

Ontdek hoe het ervoor staat met de planning, kosten en kwaliteit in realtime en historische rapportages.

Kwaliteitscontrole

Voer kwaliteitscontroles uit met de geïntegreerde DKS-module. Seat63 bewaart foto’s en verslagen zodat ze op elk moment weer opgevraagd kunnen worden.

Logboek

Medewerkers werken een digitaal logboek bij tijdens het uitchecken. Dit logboek is toegankelijk voor de manager, backoffice en iedereen op de betreffende locatie.

CRM

Altijd de juiste informatie bij de hand in een klantgesprek. Van logboek tot DKS en van roosternaleving tot oude gespreksverslagen.

HRM

Krijg inzicht in waardevolle HR-gegevens. Denk aan naleving van de planning, extra gewerkte diensten, communicatie en prestaties.

Werkbonnen

Plan werkbonnen digitaal in en verdeel ze over werknemers. Werkbonnen kunnen digitaal afgetekend en bewaard worden.

Communicatie

Via Seat63 kun je op individueel niveau of met een groep medewerkers communiceren. Daarnaast kun je berichten achterlaten voor medewerkers bij specifieke objecten.

Koppelingen

Breng je administratieve last nog verder omlaag door Seat63 door ons te laten koppelen aan een bestaand systeem.

Klantenportaal

Betrek je klant direct bij de communicatie en het werkproces via het klantenportaal. Seat63 zorgt ervoor dat berichten altijd opgevolgd worden.

KBO

Als aanvullende optie bieden we een zuil voor klantbelevingsonderzoek met zelf samen te stellen vragenlijst. Vraag ons naar de kosten en mogelijkheden.

Maak een afspraak

We helpen graag verder.

Nieuwsgierig wat Seat63 kan betekenen voor jouw (schoonmaak)bedrijf? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Vrijblijvend advies
  • Gratis demo
  • Vragen over implementatie

Geen titel