Tarieven

De kosten van Seat63 hangen af van de hoeveelheid uren die er binnen jouw bedrijf gemaakt worden. Zo blijft onze software betaalbaar voor organisaties van elk formaat.

De maandelijkse kosten worden standaard berekend op basis van het aantal gemaakte uren. De vergoeding staat dus altijd in verhouding tot de omzet van uw bedrijf.

In 95% van de situaties biedt Seat een voordeel in de financiƫle administratieve last.

Direct een offerte op maat

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Lever per gebruiker betalen? Ook dat is mogelijk. Neem contact op zodat we een aantrekkelijke prijs kunnen samenstellen op basis van jullie organisatie en wensen.

Training en start

eenmalig 1.500 euro

Beginnen met Seat63 is niet moeilijk: wij zorgen ervoor dat alle apps gebruiksklaar zijn voor jouw organisatie en helpen je bij de complete implementatie. Tijdens een training nemen we het team mee door de installatie, het gebruik en alle functionaliteiten aan de hand van een bestaande klantcase. Zo kun je direct van start!

Maatwerk

voor iedereen

Wordt er binnen jouw organisatie gewerkt met een specifiek planningssysteem waaraan je Seat63 wilt koppelen? Of is er een andere functionaliteit die je in onze apps mist? Omdat we zelf programmeren, helpen we je graag met een maatwerkoplossing.

Maak een afspraak

We helpen graag verder

Nieuwsgierig wat Seat63 kan betekenen voor jouw bedrijf? Bel Robert op 06 253 157 34 of laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Vrijblijvend advies
  • Gratis demo
  • Vragen over implementatie