DKS Schoonmaak App

DKS, een afkorting die staat voor Dagelijkse Kwaliteits Schoonmaak, is de standaard in de schoonmaakindustrie. Deze aanpak garandeert focus op kwaliteit. In sommige gevallen wordt de administratie van een DKS nog handmatig uitgevoerd.

Met de software van Seat63 en de bijbehorende App worden deze processen geautomatiseerd. Zowel de manager, medewerker als klant krijgt inzicht in de DKS’en en er wordt veel tijd bespaard.

DKS Kwaliteitscontrole

Volledig automatisch

De kwaliteitscontroles kunnen worden uitgevoerd met de geïntegreerde DKS-module. Seat63 bewaart foto’s en verslagen zodat ze op elk moment weer opgevraagd kunnen worden. Er worden overzichten gegenereerd van hoe een schoonmaak kwalitatief is verlopen. Zowel medewerkers, backoffice als klant krijgen inzicht.

DKS App

Ook de medewerker heeft inzicht

Elke medewerker en gebruiker heeft toegang tot alle informatie via één gecentraliseerde real-time applicatie. Registreer dagelijkse DKS- en periodieke controles moeiteloos in ons kwaliteitsmanagementplatform. Krijg direct inzicht in jouw dagelijkse schoonmaaktaken, geplande audits, eventuele problemen, actuele bestanden en historische gegevens.

De veelzijdige App voor personeel waarmee ze o.a. kunnen in- en uitchecken via GPS, materiaal kunnen bestellen voor in de schoonmaakkast en een DKS kwaliteitscontrole kunnen inzien van de locatie.
De veelzijdige App voor personeel waarmee ze o.a. kunnen in- en uitchecken via GPS, materiaal kunnen bestellen voor in de schoonmaakkast en een DKS kwaliteitscontrole kunnen inzien van de locatie.

Onze geavanceerde kwaliteitscontrole app is op maat gemaakt voor de schoonmaaksector en bedrijven die schoonmaakdiensten aanbieden.

Deze state-of-the-art DKS (Dagelijkse Kwaliteits Schoonmaak) app is de ultieme tool voor het uitvoeren van zowel dagelijkse als wekelijkse kwaliteitscontroles. Het biedt een doeltreffende en moeiteloze vervanging voor al uw papieren inspectieformulieren. We hebben, op basis van waardevolle feedback van talloze schoonmaakopdrachtgevers, de app meerdere keren verbeterd. Hierdoor hebben we een hoog niveau flexibiliteit en functionaliteit bereikt.

De DKS kwaliteitscontrole binnen de App voor bedrijven in de schoonmaak is een belangrijke functionaliteit. Maar Seat63 bied meer dan dat: