Over ons

Stoel 63 is in het Concertgebouw de stoel naast de koning: de plek met het beste zicht op het podium. Niet voor niets noemen wij ons bedrijf zo. Neem plaats in Seat63 voor een compleet overzicht over jouw organisatie.

 

Samen met onze klanten beschikken we over de kennis en het oplossend vermogen om Seat63 te blijven uitbreiden tot een gebruiksvriendelijk platform (met IT oplossingen) voor de hele schoonmaak- en bouwbranche.

Ontstaan

Slimmer werken in de schoonmaak en (af)bouw

Toen we zeven jaar geleden voor het eerst in aanraking kwamen met urenregistratie ontdekten we: dit kan een stuk efficiënter! Zónder papiertjes, QR-codes en blind vertrouwen, mét betrouwbare apps. Altijd en overal inzichtelijk, afgestemd op de mensen en functies in de branche.

Dit opende een communicatiekanaal tussen werkgever en werknemers die slechts zelden op kantoor komen en dat is waar Seat63 pas echt het verschil maakt. We hebben Seat63 uitgebreid met kwaliteitscontrole (DKS), gespreksverslagen, huisregels en nog veel meer. Later is de klantenportaal toegevoegd waardoor deze ook integraal onderdeel van de informatievoorziening is.

Werkwijze

Persoonlijke begeleiding voor implementatie

Wij begrijpen dat de implementatie van nieuwe software een uitdaging kan zijn. Seat63.com biedt niet alleen geavanceerde software, maar ook persoonlijk contact en begeleiding. We staan klaar om je stap voor stap te ondersteunen bij een succesvolle implementatie, met kennis van zaken en aandacht voor jouw specifieke behoeften.

Team

Robert, samen met zijn team, staat aan de basis van Seat, dat al geruime tijd een uiterst stabiel platform biedt aan schoonmaak- en bouwbedrijven. Om een groeisprong te kunnen maken en te verbeteren op het gebied van ontwerp, gebruiksvriendelijkheid en aanvullende technologie, is Seat63 in 2022 een samenwerking aangegaan met BW H ontwerpers. Dit heeft geleid tot een platform dat zowel qua prestaties als uitstraling hoog scoort.

Maak een afspraak

We helpen graag verder

Nieuwsgierig wat Seat63 kan betekenen voor jouw bedrijf? Bel Robert op 06 253 157 34 of laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Vrijblijvend advies
  • Gratis demo
  • Vragen over implementatie