Over ons

Stoel 63 is in het Concertgebouw de stoel naast de koning: de plek met het beste zicht op het podium. Niet voor niets noemden wij ons bedrijf zo. Neem plaats in Seat63 voor een compleet overzicht over jouw organisatie.

 

Samen met onze klanten beschikken we over de kennis en het oplossend vermogen om Seat63 te blijven uitbreiden tot een gebruiksvriendelijk platform (met IT oplossingen) voor de hele schoonmaakbranche.

Ontstaan

Slimmer werken in de schoonmaak

Toen we zeven jaar geleden voor het eerst in aanraking kwamen met urenregistratie in de schoonmaakbranche ontdekten we: dit kan een stuk efficiënter! Zónder papiertjes, QR-codes en blind vertrouwen, mét betrouwbare apps. Altijd en overal inzichtelijk, afgestemd op de mensen en functies in de branche.

Dit opende een communicatiekanaal tussen werkgever en werknemers die slechts zelden op kantoor komen en dat is waar Seat63 je pas echt het verschil maakt. We hebben Seat63 uitgebreid met kwaliteitscontrole (DKS), gespreksverslagen, huisregels en nog veel meer. Later is de klantenportaal toegevoegd waardoor deze ook integraal onderdeel van de informatievoorziening is.

Maak een afspraak

We helpen graag verder.

Nieuwsgierig wat Seat63 kan betekenen voor jouw (schoonmaak)bedrijf? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Vrijblijvend advies
  • Gratis demo
  • Vragen over implementatie

Geen titel