GPS Tijdregistratie

Met de GPS tijdregistratie van Seat63 behoren het handmatig schrijven van urenbriefjes tot het verleden. Medewerkers en personeel in de bouw- of schoonmaaksector kunnen hun tijd eenvoudig via de met GPS verbonden app op projecten schrijven. Deze worden direct geautomatiseerd naar de backoffice verstuurd en verwerkt. Zowel voor eigen medewerkers als ingehuurd personeel. Je bespaart hiermee direct op de kosten.

Eenvoudig inchecken

Met de medewerker app op basis van GPS tijdregistratie

Seat63 vervangt traditionele urenbriefjes met real-time GPS tijdregistratie, waardoor fouten worden geminimaliseerd en de nauwkeurigheid van urenregistratie wordt verbeterd. De medewerker checkt eenvoudig op locatie in en uit via de gebruiksvriendelijke App.

GPS tijdregistratie app
GPS tijdregistratie dashboard

GPS Tijdregistratie van medewerkers

Bekijk het real-time

Bekijk real-time en in rapportages de fysieke aanwezigheid van je personeel via GPS tijdregistratie op verschillende locaties vanuit het dashboard. Dit is essentieel voor schoonmaak en bouwbedrijven met diverse teams op meerdere projectlocaties.

Vragen of geïnteresseerd?

Bel gerust en vrijblijvend met Robert op 06 253 157 34 of vraag een gratis demo. Hij verteld je graag meer. Wil je liever even langskomen voor een bakje koffie in ons kantoor in aan de Emmakade in Leeuwarden, je bent welkom! Liever bij jouw op locatie? Dan komen we bij je langs.

Inchecken via GPS

voor verschillende typen medewerkers

Alle medewerkers kunnen gelijk gebruik maken van Seat63. Of ze nu in loondienst zijn, als ZZP’er ingehuurd worden of via een (uitzend)bureau gedetacheerd worden. Per type medewerker wordt de verwerking van de uren bepaald. Eventueel zijn er ook mogelijkheden om te integreren met reeds aanwezige systemen. 

GPS tijdregistratie geeft real-time inzicht

voor de manager

Seat63 geeft je real-time inzicht in de voortgang van een project op basis van planning, kosten en begroting. Je ziet tijdig of de planning en begroting gehaald kunnen worden. Hierdoor heb je ook altijd zicht op de bruto marge van elk project. Het enige wat je hoeft in te vullen is begin en einddatum, begroting in uren en geld en het tarief van de medewerkers.  Vanuit het dashboard heb je direct inzicht in alle gegevens. Je bespaart hiermee kostbare administratieve tijd.

We zijn gespecialiseerd in de schoonmaak- en bouwbranche. Meer weten?