GPS Tijdregistratie

Met de GPS tijdregistratie van Seat63 behoren het handmatig schrijven van urenbriefjes tot het verleden. Medewerkers en personeel in de bouw- of schoonmaaksector kunnen hun tijd eenvoudig via de met GPS verbonden app op projecten schrijven. Deze worden direct geautomatiseerd naar de backoffice verstuurd en verwerkt. Zowel voor eigen medewerkers als ingehuurd personeel. Je bespaart hiermee direct op de kosten.

Eenvoudig inchecken

Met de medewerker app op basis van GPS tijdregistratie

Seat63 vervangt traditionele urenbriefjes met real-time GPS tijdregistratie, waardoor fouten worden geminimaliseerd en de nauwkeurigheid van urenregistratie wordt verbeterd. De medewerker checkt eenvoudig op locatie in en uit via de gebruiksvriendelijke App.

GPS tijdregistratie app
GPS tijdregistratie dashboard

GPS Tijdregistratie van medewerkers

Bekijk het real-time

Bekijk real-time en in rapportages de fysieke aanwezigheid van je personeel via GPS tijdregistratie op verschillende locaties vanuit het dashboard. Dit is essentieel voor schoonmaak en bouwbedrijven met diverse teams op meerdere projectlocaties.

Vragen of geïnteresseerd?

Bel gerust en vrijblijvend met Robert op 06 253 157 34 of vraag een gratis demo. Hij verteld je graag meer. Wil je liever even langskomen voor een bakje koffie in ons kantoor in aan de Emmakade in Leeuwarden, je bent welkom! Liever bij jouw op locatie? Dan komen we bij je langs.

Inchecken via GPS

voor verschillende typen medewerkers

Alle medewerkers kunnen gelijk gebruik maken van Seat63. Of ze nu in loondienst zijn, als ZZP’er ingehuurd worden of via een (uitzend)bureau gedetacheerd worden. Per type medewerker wordt de verwerking van de uren bepaald. Eventueel zijn er ook mogelijkheden om te integreren met reeds aanwezige systemen. 

GPS tijdregistratie geeft real-time inzicht

voor de manager

Seat63 geeft je meteen real-time inzicht in de voortgang van een project op basis van planning, kosten en begroting. Je ziet tijdig of de planning en begroting gehaald kunnen worden. Hierdoor heb je ook altijd zicht op de bruto marge van elk project. Het enige wat je hoeft in te vullen is begin en einddatum, begroting in uren en geld en het tarief van de medewerkers.  Vanuit het dashboard heb je direct inzicht in alle gegevens. Je bespaart hiermee kostbare administratieve tijd.

We zijn gespecialiseerd in de schoonmaak- en bouwbranche. Meer weten?

Veelgestelde Vragen over GPS Tijdregistratie

Wat is GPS-tijdregistratie en hoe werkt het?

GPS-tijdregistratie is een innovatieve methode om de werkuren en locaties van uw team in real-time bij te houden. Door gebruik te maken van GPS-technologie, verzekert ons systeem nauwkeurige en betrouwbare tijdregistratie, waarbij elke in- en uitklokactie automatisch wordt gelogd met de exacte tijd en locatie. Dit systeem is ideaal voor mobiele medewerkers, buitendienstteams, en bedrijven die accurate tijdregistratie en locatiebewaking nodig hebben om efficiëntie en transparantie in het werkproces te bevorderen.

Is GPS-tijdregistratie compatibel met alle smartphones?

Ons GPS-tijdregistratiesysteem is ontworpen met flexibiliteit in gedachten. Het is compatibel met de meeste moderne smartphones, zowel Android als iOS, waardoor het gemakkelijk te implementeren is voor uw gehele team, ongeacht het type apparaat dat ze gebruiken. We zorgen regelmatig voor updates om compatibiliteit en beveiliging te waarborgen, zodat uw team altijd en overal toegang heeft tot tijdregistratie.

Hoe beschermt GPS-tijdregistratie de privacy van medewerkers?

Bij Seat63 nemen we privacy en gegevensbescherming uiterst serieus. Ons GPS-tijdregistratiesysteem is ontworpen met ingebouwde privacyfuncties die ervoor zorgen dat alleen de gps locatiegegevens worden verstuurd bij het in- en uitchecken. Medewerkers hebben controle over hun privacyinstellingen, en alle gegevens worden opgeslagen op ISO gecertificeerde servers in Nederland. Transparantie en toestemming van medewerkers zijn kernprincipes van ons privacybeleid.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van GPS-tijdregistratie voor mijn bedrijf?

Door GPS-tijdregistratie te implementeren, kan uw bedrijf profiteren van verbeterde nauwkeurigheid in werkurenregistratie, efficiëntere werkprocessen, en een verhoogde transparantie. Het elimineert de noodzaak voor handmatige tijdregistratie, vermindert de kans op fouten en tijdsmisbruik, en biedt waardevolle inzichten in de werkpatronen en locaties van medewerkers. Dit leidt tot een verhoogde productiviteit, betere projectmanagementcapaciteiten, en een sterke basis voor besluitvorming.

Kan ik GPS-tijdregistratie integreren met mijn huidige bedrijfssystemen?

Ja, ons systeem is ontworpen voor eenvoudige integratie met een breed scala aan bedrijfssystemen, waaronder HRM, payroll, en projectmanagementtools. We bieden diverse integratiemogelijkheden en API-ondersteuning om een naadloze workflow tussen verschillende platforms en systemen te garanderen. Ons team staat klaar om u te ondersteunen bij het opzetten van deze integraties, zodat u het maximale uit GPS-tijdregistratie kunt halen.

Voor meer informatie of specifieke vragen, neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om u te helpen bij het optimaliseren van uw tijdregistratieprocessen met onze geavanceerde GPS-tijdregistratieoplossingen.