Manager App

Met Seat63 heb je relevante managementinformatie real-time bij de hand. Je ziet dankzij geolocatie in de app of teamleden op tijd ter plaatse zijn en krijgt een melding als dat niet zo is. Wil iemand een dienst ruilen? Dan kan dat via de speciale roosterveiling, waarbij jij bepaalt wie ervoor in aanmerking komt. Zo zorg jij ervoor dat de klant altijd goed bediend wordt!

De manager applicatie is gemaakt voor het werken op een tablet. De hoeveelheid aan informatie is niet geschikt voor het kleinere scherm van een mobieltje. Onderverdeling in: locatie, mijn team en werkgever.

Door het inzicht dat je met Seat63 krijgt, krijg je meer grip op de loonkosten en ben je in staat om de voorcalculatie te controleren en indien nodig bij te stellen. Met de optionele real-time alert bij het niet naleven van de planning, ben je direct geïnformeerd wanneer een medewerker niet op tijd is voor een afgesproken dienst. Je kunt proactief contact opnemen met de medewerker en eventueel een alternatief organiseren.

Zodra de medewerker incheckt wordt de relevante locatie informatie getoond. Deze informatie is door de objectleider zelf te onderhouden en kan real-time aangepast worden.

De historische rapportage geeft inzicht in de naleving van de planning en het digitale logboek en planning op object en medewerker niveau. Op organisatie niveau kun je alle medewerkers in één keer bereiken en informeren over bedrijfsnieuws en bijvoorbeeld de huisregels. De objectleider kan zijn/haar team eenvoudig monitoren, aansturen, informeren en begeleiden.