klantbelevingsonderzoek

Het klantbelevingsonderzoek (KBO) is een product van Seat63 en bestaat uit een zuil met een door uw zelf samengestelde en beheersbare vragenlijst zodat de schoonmaak nog beter afgestemd kan worden op de verwachting uw klant. Het doel van deze vragenlijst is om de kwaliteit van de dienstverlening te vergroten. Het dient ook om de meerwaarde van uw bedrijf aantoonbaar te maken. Seat63 geeft graag advies over de inhoud en samenstelling van de vragenlijst.

De KBO zuil is overal in het pand (met Wifi of 4G) te plaatsen. Seat63 zorgt ervoor dat het systeem werkt. Er kan gekozen worden voor tijdelijke of permanente opstelling. Het is mogelijk om de zuil (voor meerprijs) te voorzien van uw bedrijfslogo.

Wilt u meer weten over het klantbelevingsonderzoek (KBO) en -meting en/of het Workforce platform van Seat63, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij komen graag langs voor een demonstratie.

Maak een afspraak

We helpen graag verder

Nieuwsgierig wat Seat63 kan betekenen voor jouw bedrijf? Bel Robert op 06 253 157 34 of laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Vrijblijvend advies
  • Gratis demo
  • Vragen over implementatie