Hoe het werkt

Seat63 bestaat uit 3 onderdelen, elk met hun eigen rol

1. De medewerker app

Een app voor op de smartphone van uw (schoonmaak)medewerkers. De app vereist internet en GEO locatie. De app is zo gemaakt dat het zeer weinig bandbreedte gebruikt zodat de aanslag op de bundel van de medewerker minimaal is. De medewerker checkt in en uit tijdens hun dienst op locatie.

De medewerker kan zelf zien wat de planning is voor de komende weken. Door middel van een roosterveiling kan de medewerker een extra dienst draaien. Een extra dienst kan vrijkomen door ziekte of afwezigheid van een collega of een adhoc klus. De aangeboden dienst verschijnt in de app, na verkrijgen van de dienst wordt dit opgenomen in het rooster van de medewerker.

Doordat medewerkers gebruik maken van de app is het niet meer nodig om urenbriefjes over te typen en het aantal diensten dat door u gecontroleerd moet worden neemt direct met minimaal 80% af. Niet gewerkte uren heeft u direct inzichtelijk en u kunt zelf bepalen hoe u hier mee omgaat.

2. Een manager app

De manager applicatie is gemaakt voor het werken op een tablet. De hoeveelheid aan informatie is niet geschikt voor het kleinere scherm van een mobieltje. Onderverdeling in: Locatie, mijn team en werkgever.

Door het inzicht dat u met Seat63 krijgt, krijgt u meer grip op de loonkosten en bent u in staat om de voorcalculatie te controleren en indien nodig bij te stellen. Met de optionele real-time alert bij het niet naleven van de planning, bent u direct geïnformeerd wanneer een medewerker niet op tijd is voor een afgesproken dienst. U kunt proactief contact opnemen met de medewerker en eventueel een alternatief organiseren.

Zodra de medewerker incheckt wordt de relevante locatie informatie getoond. Deze informatie is door de objectleider zelf te onderhouden en kan real-time aangepast worden.

De historische rapportage geeft inzicht in de naleving van de planning en het digitale logboek en planning op object en medewerker niveau. Op organisatie niveau kunt u alle medewerkers in één keer bereiken en informeren over bedrijfsnieuws en bijvoorbeeld de huisregels. De objectleider kan zijn/haar team eenvoudig monitoren, aansturen, informeren en begeleiden.

3. Functioneel beheer site

De functioneel beheer site is een website waar de stamgegevens en parameters voor Seat63 ingesteld worden. Het is mogelijk om rapportages te exporteren en te printen.

De mogelijkheden van de interface:

  • Planning: Feestdagen-Rooster-Absentie-Roosterveiling.
  • Onderhoud: Klanten-Locaties-Teams-Medewerkers-Managers-Accountmanagers-Nieuws items-Huisregels-Gespreksverslagen.
  • Real-time rapportage: Naleving planning-Activiteit-Waar zijn ze? (Google Maps)-Dashboard.
  • Historische rapportage: Review naleving-Medewerker kaart-Locatie kaart- Overzicht klantlocaties.
  • Berichten: Verzend berichten naar individuele medewerkers en groepen
  • Uren: Uren accorderen-Overige uren verwerken.
  • Bestellingen: Bestellingen-Producten.
  • CRM: Gemelde kansen- Kansen definitie.
  • Systeem: Instellingen- Gebruikers beheer-Export

We zijn gespecialiseerd in de schoonmaak- en bouwbranche. Meer weten?