Hoe het werkt

Een sluitende urenregistratie, hoe werkt het dan?

De urenregistratie komt tot stand met GPS informatie. De positiebepaling vindt automatisch plaats door het gebruik van een mobiele telefoon met internet. De medewerker logt in met een code via Seat63.com waardoor u als manager realtime kan zien waar en hoe lang de medewerkers op locatie zijn. Ter bevordering van de dienstverlening.

Door deze GPS informatie te koppelen aan een planning, is het mogelijk om een sluitende urenregistratie te krijgen. In de backoffice worden de stamgegevens ingevoerd, of indien mogelijk, ingelezen door een koppeling. Seat63 is te koppelen aan ItsClean. Een koppeling met andere systemen is op basis van maatwerk.

De stamgegevens bestaan uit:

  • Klanten
  • Klantlocaties
  • Teams
  • Medewerkers
  • Planningen en afwijkingen op de planning

De medewerker logged in op de app of webpagina door het invoeren van zijn persoonlijke code. Op de server wordt de planning van de medewerker op de huidige locatie opgehaald en aan de medewerker getoond.

De medewerker selecteert de juiste dienst en wordt geregistreerd als actief. Na afloop van de dienst wordt alleen de optie ‘Afmelden voor deze dienst’ getoond, waarmee de medewerker zich uit klokt.

De manager ontvangt een melding op zijn telefoon (optioneel) zodra er niet volgens planning wordt gewerkt. Waardoor het altijd duidelijk is waar de medewerkers zijn en dat het bedrijf zijn aangeboden diensten naar behoren kan verlenen.

clean floor

Ik zie kansen voor mijn bedrijf, hoe kom ik in contact?