Medewerker App

De uiterst gebruiksvriendelijke app is speciaal ontwikkeld met de schoonmaker in gedachten, zodat iedereen direct aan de slag kan met de basisfuncties. Geen training of cursus vereist!

Gebruiksvriendelijk

Als medewerker ontvang je een introductiemail met installatie-instructies en een persoonlijke inlogcode zodat deze direct aan de slag kan. In de app kan de medewerker uren registreren door in- en uit te checken op de diensten die ingepland staan, zonder daarvoor andere apparaten dan zijn telefoon nodig te hebben. Indien toegestaan, kan de medewerker ook de dienst van een collega overnemen door op diegene z’n planning in te checken.

Indeling

De app is opgedeeld in drie overzichtelijke onderdelen.

  • Persoonlijk (Alle informatie en functies over de jezelf)
  • Werkgever (Alle informatie over je werkgever)
  • Locatie (Alle informatie en functies over de locatie waarop  je ingecheckt bent.)

Persoonlijk

In het persoonlijke deel kun je je profiel bekijken en bewerken, je planning bekijken, extra diensten die via de roosterveiling aangeboden worden claimen en toegewezen taken afhandelen. Ook kun je  persoonlijke berichten van en naar de werkgever lezen en sturen.

Werkgever

In het werkgever menu vind je algemene informatie, nieuws en de huisregels van je werkgever.

Locatie

Het locatie menu is het belangrijkste menu voor de werkzaamheden en is altijd afgestemd op de locatie waar je op dat moment bent ingecheckt. Hier vindt je algemene informatie zoals adres en contactpersoon, het logboek, kun je schoonmaakmateriaal bestellen bij de back office, het laatste DKS rapport inzien, locatie berichten lezen en eventuele kansen voor de specialistische schoonmaak melden.