"Naast de functionaliteit van Seat63 zijn wij ook zeer te spreken over de ondersteuning."

Han, Glenn en Mike Verlaan van schoonmaakbedrijf VSD Verlaan

Wij van VSD Verlaan waren wij op zoek naar een online systeem dat aansloot op onze wensen met betrekking tot het maken van DKS rapporten, de urenregistratie en het bijhouden van meldingen/kansen bij objecten.

Na verschillende schoonmaaksoftware te hebben geprobeerd die telkens toch enkele functies misten die wij wel graag hadden gezien, zijn wij in 2019 in contact gekomen met Robert van Seat63.

Na een demonstratie van Seat63 en de mogelijkheid om deze, waar mogelijk, aan te passen naar onze wensen, zijn wij met goede hoop overgestapt naar Seat63.

Wij hebben het systeem nu al een aantal jaar in gebruik en geen moment spijt van gehad van deze overstap. Robert en Seat63 hebben aan al onze wensen (en zelfs meer) kunnen voldoen.

Nu het team rond Robert en Seat63 steeds groter wordt, merken wij dat Seat63 steeds verder wordt verbeterd.

Seat63 was al zeer gebruiksvriendelijk, maar na enkele cosmetische verbeteringen is Seat63 nu ook voor onze collega’s die wat meer moeite hebben met de Nederlandse taal, makkelijk te gebruiken.

Naast de functionaliteit van Seat63, zijn wij ook zeer te spreken over ondersteuning bij het gebruik van de web- en mobiele omgeving.

Elke vraag wordt spoedig beantwoord en in het zeldzame geval van een foutmelding, wordt deze zeer snel opgelost.

Han, Glenn en Mike Verlaan | VSD Verlaan