Seat63 gaat samenwerking aan met BW H ontwerpers

14 april 2023

Toen we zeven jaar geleden de wereld van urenregistratie betraden, realiseerden we ons bij Seat63 direct dat er ruimte was voor verbetering. Het gebruik van papiertjes en QR-codes maakte plaats voor geavanceerde apps, die overal en altijd betrouwbare en toegankelijke informatie bieden, precies afgestemd op de behoeften van de industrie.

Deze technologische vooruitgang opende belangrijke communicatiekanalen tussen werkgevers en de vaak afwezige werknemers, waardoor Seat63 zich kon onderscheiden. Het platform werd verrijkt met functies zoals kwaliteitscontroles, gespreksverslagen en huisregels, en werd uitgebreid met een klantenportaal dat centraal staat in de informatievoorziening.

Robert en zijn team hebben van Seat63 een betrouwbaar platform gemaakt dat een belangrijke rol is gaan spelen in veel bedrijven in de schoonmaak- en bouwsector. Om verder te groeien en het ontwerp, de gebruiksvriendelijkheid en technologie te verbeteren, is er nu de samenwerking gestart met BW H ontwerpers. Deze samenwerking heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen in zowel de prestaties als de uitstraling van het platform.

Door deze strategische samenwerking is Seat63 nu gebruiksvriendelijker dan ooit. Met een groter team van programmeurs, ontwerpers en marketeers zijn we beter in staat om aan de wensen van onze klanten te voldoen, wat resulteert in een effectievere service en een verbeterde klanttevredenheid.

Terug naar overzicht