Uren- en aanwezigheids­registratie centraal geregeld en real-time beschikbaar

Met Seat63 heb je altijd direct en real time inzicht in de personeels- en inhuurkosten van je projecten. Seat63 functioneert als een digitale klokkaart en verwerkt alle gegevens centraal. Hierdoor is het niet mogelijk om meer uren te schrijven zoals dat bij bijvoorbeeld urenbriefjes of digitale formulieren. Je bespaart hiermee direct op de kosten. 

Seat63 stelt deze informatie direct aan je beschikbaar zodat er bij twijfel direct contact opgenomen kan worden en er geen discussies achteraf ontstaan.

Communicatie

Je kunt berichten naar medewerkers en locaties sturen en zien wie en wanneer de berichten gelezen zijn. Ook kun je algemene locatie informatie beschikbaar stellen zoals gedragsregels, toegangseisen en waar te parkeren. Alle berichten worden opgeslagen en zijn later weer op te vragen. 

Je hebt direct het telefoonnummer van alle ingeplande medewerkers beschikbaar voor ad-hoc communicatie. 

Verschillende types medewerkers

Alle medewerkers kunnen gelijk gebruik maken van Seat63. Of ze nu in loondienst zijn, als ZZP’er ingehuurd worden of via een (uitzend)bureau gedetacheerd worden. Per type medewerker wordt de verwerking van de uren bepaald. Eventueel zijn er ook mogelijkheden om te integreren met reeds aanwezige systemen. 

Budgetbewaking

Seat63 geeft je real-time inzicht in de voortgang van een project op basis van planning, kosten en begroting. Je ziet tijdig of de planning en begroting gehaald kunnen worden. Hierdoor heb je ook altijd zicht op de bruto marge van elk project. Het enige wat je hoeft in te vullen is begin en einddatum, begroting in uren en geld en het tarief van de medewerkers. 

Beschikbaarheid

Alle informatie wordt centraal opgeslagen en is direct beschikbaar. Historische informatie wordt dagelijks geconsolideerd en blijft minimaal 3 jaar beschikbaar. Hierdoor kun je altijd terugvallen op historische informatie en krijg je inzicht in trends en mogelijke verbeterpunten of efficiëntiewinst.

 Kwaliteit en tempo bewaking

Per project kun je aangeven of je de kwaliteit en het werktempo van individuele medewerkers wil monitoren. Al dit aan staat dan wordt de voorman of backoffice medewerker bij het accorderen van de geklokte tijd gevraagd om beide kwaliteiten te beoordelen. Middels het kwaliteitsdashboard zie je dan welke medewerkers onder of boven de maat presteren.

Termijnbonnen 

Eens per week genereer je factuurverzoeken. Factuurverzoeken zijn termijnbonnen aan in gehuurde ZZP’ers waarin staat hoe lang ze op welke locatie gewerkt hebben die week. Op basis van het overeengekomen tarief ontvangen ze het factuurverzoek digitaal Alle uren dien vooraf uiteraard wel goedgekeurd te worden. Een kopie van het factuurverzoek kunt je direct naar de financiële administratie sturen of downloaden voor eigen archief. 

Logboek

Aan het einde van de dienst wordt de medewerker gevraagd om iets aan het logboek toe te voegen. Het logboek is gekoppeld aan zowel de medewerker als de locatie waar uitgecheckt wordt. Zo ben je altijd op de hoogte van wat er op een locatie en bij een medewerker speelt. 

Koppelingen

Seat63 is gebouwd om met zo weinig mogelijk administratieve werkzaamheden maximale winst te behalen op het gebied van kwaliteit, efficiëntie en besparing. Met relatief weinig gegevens kan het systeem al goed functioneren. Het is ook mogelijk om uw bestaande systemen te koppelen met Seat63. Dit hangt wel af van de koppelingen die uw bestaande systemen beschikbaar hebben. In het meest gunstige geval hoeft u geen gegevens toe te voegen aan Seat63 en worden alle gegevens periodiek of real-time uitgewisseld.

Maatwerk 

Seat63 is samen met onze klanten ontwikkeld. Heeft je een functionele wens die (nog) niet in Seat63 beschikbaar is maar, naar onze mening, het product wel beter of breder maakt dan is de ontwikkeling daarvan gratis. Immers, onze propositie wordt daardoor beter. Heeft je een wens die specifiek voor jouw bedrijf of branche van toepassing is, dan kunnen we deze ontwikkeling samen doen tegen het geldende maatwerk tarief. Kosten worden altijd vooraf af gesproken. 

Betalen voor gebruik

Seat63 werkt niet op basis van een licentiemodel. Met licenties betaal je voor gebruiksrecht of je daar nu gebruik van maakt of niet. Bij Seat63 betaal je juist wel voor gebruik. Is het wat rustiger met werkzaamheden dan dalen de kosten voor Seat63 ook. Zo betaal je niet voor medewerkers die vrij zijn, vakantie hebben of ziek zijn. Je betaald per incheckt uur. 

Persoonlijke ondersteuning bij implementatie

Een succesvolle invoering van Seat63 is in ons beider belang. Daarom leveren wij bij het starten met Seat63 veel persoonlijke ondersteuning en kijken wij de eerste periode actief met u mee. We geven tips en gebruiken onze ervaring van eerdere implementaties. 

Maak een afspraak

We helpen graag verder

Nieuwsgierig wat Seat63 kan betekenen voor jouw bedrijf? Bel Robert op 06 253 157 34 of laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Vrijblijvend advies
  • Gratis demo
  • Vragen over implementatie