Gratis demo aanwezigheidsregistratie app

Dankzij ons gebruik van in- en uitchecken op basis van de werkelijke locatie van het personeel, met behulp van GPS, gaat onze app verder dan een eenvoudig systeem voor urenregistratie. Het fungeert als een nauwkeurige aanwezigheidsregistratie app, waardoor daadwerkelijk kan worden vastgesteld dat de medewerker zich op locatie bevond.

 

Door het gebruik van onze geavanceerde app worden discussies over aanwezigheid, urenbriefjes en taalbarrières vermeden, wat resulteert in aanzienlijke administratieve besparingen. Wil je zelf ervaren hoe onze app jouw bedrijf kan helpen? Vraag dan nu onderaan deze pagina een gratis demo aan.

Gratis demo aanwezigheidsregistratie app

Met de Seat63

Geen gedoe meer achteraf over urenbriefjes, taalbarrières of aanwezigheid in de schoonmaakprojecten. Seat63 vervangt traditionele urenbriefjes met real-time GPS registratie, waardoor fouten worden geminimaliseerd en de nauwkeurigheid van urenregistratie wordt verbeterd. De medewerker checkt eenvoudig op locatie in en uit via de gebruiksvriendelijke App.

Maak een afspraak

We helpen graag verder

Nieuwsgierig wat Seat63 kan betekenen voor jouw bedrijf? Bel Robert op 06 253 157 34 of laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Vrijblijvend advies
  • Gratis demo
  • Vragen over implementatie

Geen titel